Groepsdag 2023!

Eindelijk is het terug tijd voor onze groepsdag! Groepsdag is een dag vol scoutsplezier voor leden, ouders, familie, vrienden, leiding en oud-leiding.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

De dagplanning ziet er als volgt uit:

Brunch ~ 10u
Zondagochtend zijn jullie vanaf 10 uur welkom op onze lokalen voor een overheerlijke brunch. De brunch is een all-in buffet – op alcoholische dranken na – voorzien door onze leiding. Het buffet sluit om 12u30. Naast deze heerlijke maaltijd steun je ook nog eens onze algemene scoutswerking, alsook de zomerkampen van alle takken. Alleen maar voordelen dus! De prijzen voor deze brunch zijn vastgesteld op 18 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen tot 12 jaar. Onderaan deze mail vind je de inschrijvingslink zo kunnen we inschatten hoeveel eten er voorzien moet worden. Bestellen kan tot en met woensdag 19 april. Zorg dus zeker dat je op tijd bent want dit wil je niet missen!

Misviering ~ 12u45
Om 12u45 begeven we ons met zen alle naar de grote zaal van de missiezusters voor een misviering. De vzw zal zich hier ook kort even voorstellen alsook het spel zal worden uitgelegd.

Spel ~ 13u30
Om 13u30 gaan we van start met het grote groepsdag spel, een namiddag vol avontuur en verrassingen in Heverlee en omstreken. We hopen dat jullie massaal meespelen en alles uit de kast zullen halen om de overwinning binnen te halen. Jullie kunnen jullie ofwel inschrijven als team met jullie gezin of vrienden ofwel alleen, dan kom je in een door de leiding samengesteld team terecht. Wil je meespelen vul dan zeker het inschrijvingsformulier in.

Prijsuitreiking en receptie ~ 17u
Om 17u spreken we terug af op de Kleine Jacht, waar we samenkomen voor de prijsuitreiking. Aansluitend is er de receptie van onze VZW Jong Brabant. Hier kan je terecht voor informatie over onze lokalen en het onderhoud, een hapje en een drankje. Het einde is voorzien tegen 17u30.Inschrijvingen brunch

Dit betekent 12 jaar of ouder
Dit betekent -12 jaar

Inschrijvingen namiddagspel