Kiekenfeest 2019

Beste ouders, leden, trouwe klanten en sympathisanten

Na lang wachtenis het eindelijk weer zo ver, de verkenners van de Jacht nodigen jullie uit op ons jaarlijks kiekenfeest! Iedereen welkom in onze gezellige (gerenoveerde!) lokalen op de Jacht voor een overheerlijke kip met legendarische zelfbereide sauzen die nergens anders zo lekker zijn. Meer zin in iets anders? Geen zorgen, je kan natuurlijk ook kiezen voor een pens of heerlijk verse pasta. Zoals elk jaar gaan de opbrengsten van het kiekenfeest naar het buitenlands kamp van de verkenners dat om de drie jaar plaatsvindt. Vorige zomer gingen de verkenners naar Roemenië, waar ze een onvergetelijke vakantie hebben meegemaakt. Nu is het weer even wachten, maar binnen twee jaar zullen ze met hun welverdiende centen een zalige reis beleven! We verwachten jullie dus massaal aanwezig om te genieten van het heerlijke eten en de service die jullie krijgen van onze verkenners. Krijg je het water al in de mond en wil je al eens zien wat er te eten valt? Onderaan deze post staat een voorproefje van de menu! Geen zorgen, er zal ook een uitgebreid assortiment aan dessert zijn 😉

Wanneer?

Ons Kiekenfeest zal doorgaan op zaterdag 16 en zondag 17 november.
Zaterdag verwelkomen we iedereen ‘s middags van 12u tot 15u, of ‘s avonds van 17u tot 21u.
Zondag gaat het eetfestijn ‘s middags door, van 12u tot 15u.

Waar?

Zoals altijd zijn jullie welkom in onze pittoreske lokalen! Voor het tafelen kan u ook altijd genieten van een aperitiefje in onze bar. Zaterdagavond voorzien we ook een vuurkorf en een warm drankje. Als u met de auto komt, gelieve deze dan te parkeren aan het Engels Kerkhof of op de Naamsesteenweg.

Hoe reserveren?

Je kan je heerlijke kiek, pens of pasta online reserveren via onderstaande link: https://bit.ly/kiekenfeest of via het formulier hieronder.