Zondagvergaderingen

Tijdens het jaar spreken we op zondag af tussen 14:15 uur en 17:30 uur om samen te spelen, leren en ontdekken.

De semesterplanningen kunnen jullie per tak vinden onder het tabblad takken.

Start 2de semester

Op 13 februari 2022 om 14u15 gaan wij weer van start met het tweede scoutssemester op de Kleine Jacht. Vandaag zal ook het eerste inzamelmoment plaatsvinden van oude scoutskleren om van start te gaan met een tweedehandswinkel. Heb jij nog iets liggen?

Groepsweekend

Dit jaar trekken we er met zen allen weer op uit op groepsweekend om ons een weekend lang te amuseren. Dit niet te missen weekend zal plaatsvinden van 4 tot 6 maart. Meer info volgt nog via mail.

Groepsdag

Op zondag 24 april is het weer tijd voor onze jaarlijkse groepsdag! Ieder jaar is dit weer een groot feest, we hopen jullie dan ook in grote getale te mogen ontvangen. Hou deze datum zeker vrij in jullie agenda en kom zeker met het hele gezin, plezier voor jong en oud wordt verzekerd!

Kampen

TakData
KapoenenMaandag 25 tot zaterdag 30 juli 2022
WelpenZaterdag 23 tot zaterdag 30 juli 2022