Alternatieve fakkeltocht

Beste leden, ouders en sympathisanten

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar, vanuit onze hele leidingsploeg!

Spijtig genoeg zal er dit jaar geen fakkeltocht of schaatsvergadering plaatsvinden.

Als alternatief voor de fakkeltocht heeft de leiding twee tochten uitgestippeld door Heverlee bos, eentje van 4 kilometer en eentje van 8 kilometer. De routes kunnen jullie hier vinden: https://goo.gl/maps/FGqg7qeVqKLvKQTG8

Maak er een extra scouteske tocht van door bij de hopper wat fakkels te halen en geniet van deze mooie tocht door het bos! Ook vinden jullie enkele optionele opdrachten/spelletjes in de beschrijvingen van de routepunten op de kaart, plezier verzekerd.

We wensen iedereen een schitterend nieuw jaar !

Stevige linker

Leidingsploeg scouts Jong-Brabant