Startdag 2019

Beste leden en ouders

Deze zondag 22/09 is het weer zover; een nieuw scoutsjaar gaat van start! Wij kunnen alvast niet wachten om iedereen na deze lange vakantie terug te zien. Naast alle vertrouwde gezichten, hopen we ook om kennis te kunnen maken met heel wat nieuwe gezichten want dat is waar de startdag rond draait. Dit is dé uitgelezen kans om eens te komen kijken of scouts iets voor jou is, je een dag volledig uit te leven, en je leiding en medeleden te leren kennen. Ook voor de ouders is het de perfecte dag om voor of na de vergadering al eens de praten met de leiding of groepsleiding, wij geven met plezier antwoord op al jullie vragen! We gaan van start om 14u00 en het einde is voorzien om 17u30.

Indien er ondertussen al vragen zijn, mag je ze zeker sturen naar groepsploeg@scoutsjongbrabant.be

Tot dan!