Overgang

Volgende vergadering is het overgang, hoera! Deze zal doorgaan zondag 29 september op 'de Kluis' in Sint-Joris Weert.

Beste ouders en leden,

Bij de start van het nieuwe scoutsjaar horen natuurlijk ook de semesterplanningen. Het belooft weer een leuk en goed gevuld jaar te worden! Via de links hieronder kan je de semesterplanningen bekijken.

Beste leden en ouders

Beste leden, ouders en vrienden

Alle informatie over volgend semester vinden jullie in onderstaande link.

semesterplanning JVK

Het nieuwe semester staat voor de deur, alle details over onze mega super leuke activiteiten kan je in onze planning terugvinden.

Om het scoutsgemis tijdens deze donkere dagen toch wat draaglijker te maken hebben we in januari enkele vergaderingen gepland.

Trek alvast je meest griezelligste kostuum aan, want volgende week is het tijd voor ons Halloween weekend.

Beste ouders en leden,

Binnen twee weken is het weer zover, eindelijk terug scouts en gedaan met zondagnamiddag verveling!

Subscribe to Nieuws